Domyślny limit właściciela to 300 MB. Tylko panel RK może zwiększyć lub zmienić limit.
Po zablokowaniu strona publiczna oraz panel właściciela przestają działać. Dane, zdjęcia i wizyty nie są kasowane. Ten panel RK pozostaje dostępny.